Üdvözöllek Weboldalamon!
Íme a végleges, megújúlt weboldal, mely remélem mindenki tetszését elnyeri majd.
Az oldal, magyar nyelven működik de később talán más nyelveken is létrehozom majd,
de ez persze évek kérdése is lehet, node ennyi elég is a jövőből!
Az oldalt segítségnyújtásból hoztam létre és azért, hogy egy nagyszerű közösséget alapíthassak, ha az olvasók száma eléri a minimum ötvenet, az oldal gyakran rendez majd túrákat, nyereményjátékokat. (útóbbit talán hamarabb is.) És, hogy honnan tudom majd, hogy hányan vagyunk? A fórumból, a kommentekből a néhai "kivételes" nyereményjátékokból, túrákból. (azért "kivételes" mert gyakrabban lesz ha elárjük a megadott nézettséget.(addig nem lesz túl nagy értelme))
Tanácsokat, kéréseket, kérdéseket stb... nagyon szívesen fogadok az e-mail címemre! (Max. 24 órán belül választ is kaptok).
Találkát is rendezhetünk, ez esetben a vendégkönyven, a fórumon vagy e-mail címben jelezz nekem!
A design ötlet a hun-starstable.webnode.hu/ oldalról származik de SEMMIT ismétlem SEMMIT nem másoltam! (Bár ezt ti is észre vehettétek.)
Írni nekem (személyesen) a lent megtalálható ürlapban lehet!
(ürlapot amúgy kismillió helyen találhatsz az oldalon!)
Szabályzat:
1. Kérek szépen mindenkit, hogy kerülje a trágár beszédet, leginkább a kisebbek miatt! (Kissebeknek: trágár="csúnya" beszéd.)
2. Ne kunyerálj, kéregess pélául: karakter, star coins stb...
3. Minden 18+ témát kerüljetek!
4. Másolni SZABAD, de annyit tégy meg kérlek, hogy az oldal linkjét kiteszed mint "forrás"!
5. A 2.szabály alól én sem vagyok kivétel! Tőlem se kéregess,
ha van felesleges Star rider kódom stb... úgy is ki sorsolom, vagy versenyben elnyerhetitek majd!
6. A szabályzat folyamatosan bővül! Kérlek az eddigieket tartsd be! Szerintem nem túl nagy kérés, sőt alap dolog..
Link a Star Stable hivatalos weboldalához:
Star Stable Online
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Kapcsolat
Hírdetés:
Kövessétek magyarország első számú
magyar rajongói oldalát!
ahol a segítség házhoz jön.
Kövessétek Youtube csatornánk!
www.youtube.com/channel/UCI0t9fOyoLjGJuE3DCtd9wA